CUCUT TRIOMFA EN LA SEVA ESTRENA A TV3

El dilluns 28 de març es s’ha estrenat  a TV3 el primer capítol de Cucut, la nova sèrie d’Isona Passola, codirigida per Laura Jou i Fernando Trullols. 

El dilluns 28 de març s’ha estrenat  a TV3 el primer capítol de Cucut. S’ha posicionat líder d’audiència amb un 18,7% de quota de pantalla i una audiència acumulada de 715.000 espectadors. 

60140980001_Cucut_S01E01_StillPromocional_02.tif

Marc Martínez interpretant a Fernando Monteagudo, inspector de la Policia Nacional

El dilluns 28 de març es s’ha estrenat  a TV3 el primer capítol de Cucut, la nova sèrie d’Isona Passola, codirigida per Laura Jou i Fernando Trullols. La recepció del primer dels cinc episodis ha estat excepcional, ja que s’ha posicionat líder d’audiència amb un 18,7% de quota de pantalla i una audiència acumulada de 715.000 espectadors, la qual cosa el situa com a l’estrena més destacada a escala nacional.  Ha connectat especialment amb els adults joves, que configuren un 23,6% del públic total.

 

Segons la crítica, un dels punts forts de Cucut és l’estètica i qualitat cinematogràfica amb què està rodada, seguint uns patrons més propis del cinema d’autor que el televisiu. Oriol Sala-Palau, cap de ficció i cinema de TV3 va apuntar que hi havia gran interès per apostar per aquesta línia editorial i que era una bona oportunitat per atraure nous públics al contingut de ficció de la cadena autonòmica.  A més, Cucut compta amb l’atractiu d’haver-se rodat en paisatges de Catalunya que no són habituals de veure a altres sèries o pel·lícules, fet que li aporta una grandíssima riquesa.

 

Cucut funciona com a spin-off de la pel·lícula La vida sense la Sara Amat (2017), adaptació de la novel·la de Pep Puig, també dirigida per Jou. Aquesta arrenca dos anys després de la desaparició de la Sara Amat, una adolescent del poble de Trinquet. A causa de la manca d'informació el cas havia quedat aparcat, però, arran de la troballa d’un cadàver enterrat al bosc, la policia intenta entendre quin nexe hi ha entre la noia morta i la Sara. En Pep, que sempre n’ha estat enamorat, surt a buscar-la i l’acompanya en la seva fugida amb la intenció de saber què amaga i com pot ajudar-la. La sèrie tracta sobre problemes que es pot trobar qualsevol adolescent, però ho fa sota una mirada realista, crua i “embolicat amb thriller per no deixar escapar l’espectador”, assenyala Passola.