CUCUT AL PANTALLA TV DEL FESTIVAL DE MÀLAGA

La sèrie s'ha projectat en primícia al Festival Internacional de Màlaga a la Secció Pantalla TV i ha creat una gran expectativa entre el públic.

Isona Passola ha presentat la projecció  i ha apel·lat a la vigent necessitat d'apostar per una producció de qualitat i en català de contingut de ficció.​

Els protagonistes ,Maria Morera, Biel Rossell, Marc Martínez, Isaac Alcayde i Anna Sabaté,  han  donat detalls sobre la sèrie i els seus personatges.

cucutmalaga.jpg

Isona Psssola, Marc Martínez, Maria Morera, Laura Jou, Biel Rossell, Isaac Alcayde, Anna Sabaté, Lluís Febrer i Aleix Castellón

El passat 24 de març s'ha presentat la nova sèrie de televisió dirigida per Laura Jou i Fernando Trullols, Cucut, a la secció Pantalla TV del Festival de Málaga. Aquesta és la primera producció serialitzada d’Isona Passola, la qual funciona com a seqüela de la pel·lícula La vida sense la Sara Amat, adaptació de la novel·la homònima de Pep Puig estrenada el 2017. 

 

El film narra els dies d’estiu de la Sara (Maria Morera), que fuig de casa i s’atrinxera a l’habitació d’en Pep (Biel Rossell) fins que, finalment, marxa del poble sense dir res a ningú. Cucut se situa passats dos anys d’aquests fets i gira al voltant de l’aparició d’un cadàver que sembla estar relacionat amb la desaparició de la Sara Amat, cas que l’inspector Monteagudo (Marc Martínez) intentarà resoldre contra tot pronòstic. En Pep anirà en cerca de la Sara per entendre què li impedeix tornar a casa.

 

La jornada ha comptat amb una roda de premsa amb Laura Jou, Maria Morera, Biel Rossell i tres dels protagonistes: Isaac Alcayde, que interpreta al Sr. Vidal, alcalde de Trinquet; Marc Martínez, l’inspector Fernando Monteagudo i Anna Sabaté, mare de Sara Amat. Un dels principals focus d’atenció respecte Cucut és la foscor de la sèrie, a cavall entre el thriller i el drama, que retrata temes controvertits i problemes de l’adolescència amb cruesa i realisme.

 

Cucut, coproduïda per Massa d’Or Produccions i Ja Som Dos Produccions, s'ha presentat dins de la secció no competitiva Pantalla TV del Festival, que compta amb la participació de sis altres sèries espanyoles. Isona Passola  ha introduït la sèrie i, seguidament s'han projectat els dos primers capítols a la Sala 1 del Cinema Albéniz, els quals han estat ben aplaudits pel públic. En últim lloc, els creadors i actors convidats van desfilar per la  red carpet va concloure l’esdeveniment.