LA PRIMERA SÈRIE DE MASSA D’OR PRODUCCIONS, EN RODATGE

Laura Jou i Fernando Trullols Santiago dirigeixen la primera sèrie per adolescents de cinc episodis de la productora.

Maria Morera i Biel Rossell es fiquen en la pell de la Sara i en Pep, els personatges principals de la sèrie.

Es rodarà en localitzacions arreu de Catalunya incloent municipis de Girona, la Catalunya Central, el Ripollès i el Vallès Occidental.

Maria Morera i Biel Rossell

Biel Rossell i Maria Morera en ple rodatge.  Foto: Pau Vall.

La sèrie l’han co-produït Massa d’Or Produccions i Ja Som Dos Produccions amb la col·laboració de TV3 i la Xarxa de Comunicació Local.

La Sara fa dos anys que va desaparèixer i el poble no n’ha tornat a tenir noticia. En Pep, que sempre ha estat enamorat d’ella surt en la seva cerca en un intent desesperat d’entendre com i perquè va fugir del poble. Una sèrie que barreja el suspens, el thriller i l’amor però amb un rerefons d’allò més tràgic. Que va passar amb la Sara? On és? Perquè no vol tornar?

Isona Passola produeix, per primera vegada, una sèrie. Escrita per Hèctor Fernández Vicens, Anaïs Schaaff, Ferran Folch, Isaac Sastre, Mateu Adrover i Júlia Prats i dirigida per Laura Jou i Fernando Trullols Santiago. Jou, que ja va dirigir els nens de “Pa Negre”, gran especialista en direcció de nens i adolescents es posa al capdavant del grup de joves de Trinquet en les aventures que els esperen.

L’elenc el formen Maria Morera i Biel Rossell com a protagonistes i el repartiment el completen Marc Martínez, Isaac Alcayde,  Jordi Figueras, Anna Sabaté, David Bagès, Joan Amargós i Alba Florejachs.

El rodatge, que ja ha començat, durarà fins a mitjans de juny i comptarà amb localitzacions arreu de Catalunya incloent Besalú, Olot, Camprodon, Catalunya Central i Cerdanyola del Vallès.